Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

У Закарпатській області пройшла обласна молодіжна конференція

11.12.2010. У с. Заріччя, що на Закарпатті пройшла молодіжна конференція, яка зібрала молодих представників з церков області. Гостями цього заходу були старший пастор об’єднання церков області Віктор Хрипта, проповідник-євангеліст Василь Попудник (м. Івано-Франківськ), родина співака-євангеліста Юрія Богачова.

Розпочав служіння молитвою подяки керівник обласного молодіжного відділу церков ХВЄ Степан Нодь, після чого Віктор Іванович Хрипта звернувся до молоді через проповідь. Він, зокрема, сказав, що без Євангелії християнин слабкий, закликав цінувати нинішнім часом, проповідуючи Добру Новину. А Євангеліє може бути живим лише тоді, коли через нас відображається світло Христове.

Василь Попудник проповідував на тему: «Спокуси 21 століття». Згадавши про біблійні ознаки останнього часу, він підкреслив, що сьогодні ці ознаки вже збуваються і віруючим, особливо молоді, потрібно поводитися так, щоб не стати об’єктом спокуси.

Члени родинного співучого гурту Юрія Богачова розповіли про своє життя та служіння, про милість Божу і, звичайно ж, багато співали.

Едуард Дубляк, Валентин Опря

Українська християнська поезія