Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

В Києві відбулося засідання комітету молодіжного служіння ЦХВЄУ

29.10.2010. Комітет відділу молодіжного служіння ЦХВЄУ провів у канцелярії ЦХВЄУ чергове робоче засідання. Обласні лідери молоді зустрілися для спільного аналізу та планування діяльності на 2011 рік.

Єпископ М.П. Синюк, вітаючи учасників зустрічі, на прикладі притчі про 10 мін срібла (Лк.19) закликав молодих служителів до уважності та ревності у довіреному служінні та поблагословив всіх у молитві. Пастор Б.П. Левицький, завідувач відділу, розпочинаючи ділову частину засідання, подякував служителям за вірність в служінні та поділився враженнями від недавніх відряджень до Південної Кореї та Південно-Африканської Республіки.

В свою чергу, обласні керівники надали інформацію про стан молодіжного служіння в областях та загострили увагу на можливостях та викликах суспільства. Аналіз показав, що поряд із потужними багатотисячними молодіжними загонами (Рівненщина, Волинь, Буковина) є області, де молодіжне життя потребує значної уваги та допомоги (Черкаська та Луганська області). Високою є соціальна складова служіння молоді: допомога в сиротинцях, центрах соціальної опіки, літніх дитячих таборах (м. Київ,Чернівецька та Волинська області).

Аналіз проведення Всеукраїнського з'їзду молоді ЦХВЄУ, що відбувся в липні цього року, показав виключну цінність таких заходів для молодих християн віри євангельскої та їх друзів з інших конфесій. Учасники відмітили зростаючу якість роботи оргкомітету в багатьох напрямках.

На пропозицію Б.П. Левицького учасники встановили дату наступного, XIV молодіжного з'їзду ЦХВЄУ — він відбудеться 6-13 липня 2011 на території табору «Юність» (Житомирська область). Затверджено також графік проведення регіональних молодіжних конференцій на наступний рік.

Ю.П. Кулакевич (Київське міське об'єднання) надав інформацію про проект благовістя під час проведення в Україні матчів ЄВРО-2012. Проект Global Euro 1.2.3 — спільна ініціатива декількох євангельських об’єднань, що має на меті проповідь Благої Вістки під час заходів чемпіонату. Участь молоді Церкви в цьому проекті запропоновано обговорити на наступному засіданні комітету.

Наступне засідання комітету відділу молодіжного служіння ЦХВЄУ відбудеться 16 лютого 2011 року.

www.uupc.org

Українська християнська поезія