Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

У Львові пройшов День Біблії

31.10.2010. У Львові в приміщені церкви ХВЄ «Голгофа» пройшов День Біблії.

Присутніх привітав перший заступник старшого пресвітера церков ХВЄ Львівської області Анатолій Гук (церква «Віфанія»). Служитель нагадав про те, що Бог дав нам чудову можливість читати і вивчати Слово Боже, яке дає людині вічне життя. Не всі колись вміли читати, а, відповідно, не мали нагоди знати і вивчати живе Слово Боже. Пастор процитував вислови відомих людей про Біблію, які вважали її справжнім скарбом.

На святі служив співом молодіжний хор церкви «Голгофа».

Пастор місцевої церкви Володимир Лаба привітав церкву зі святом і наголосив, що ми маємо переклад Біблії на рідній мові, а є народи, в яких немає Біблії зрозумілою їм мовою. Тому нам, українцям, є за що дякувати Бога.

Гості із Біблійного товариства розповіли про історію перекладів Біблії, починаючи від Септуагінти (3 століття до н. е) і до перекладів наших днів. Людей, які перекладали Біблію, часто переслідували, але це не зупинило розповсюдження Доброї Новини.

Пастор лютеранської церкви з Норвегії Стейн Мідско поділився словом про Затхея. «Ісус може зцілити кожну людину так, як Він зцілив Затхея і подарувати нове життя тим, хто змучився від гріха і прокляття». Також пастор розповів історію про те, як в комуністичному Китаї відбувається велике пробудження і там на сьогоднішній день збудували велику типографію, де друкується Біблія.

Святкове служіння носило особливий характер, адже саме в цей день віруючі і гості свята мали нагоду почути історію створення Біблії та її розповсюдження. Пісні, проповіді та презентації свідчили про те, що Слово Боже живе та діяльне і сьогодні, і кожен, хто почує цю звістку, може через віру в Ісуса Христа отримати спасіння і дар вічного життя. Також під час служіння присутні мали можливість більше дізнатися про роботу і діяльність Біблійного товариства в Україні.

Анатолій Коваль, церква «Голгофа», м. Львів

Українська християнська поезія