Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

У Коростені пройшов семінар з підготовки інструкторів дитячого служіння

25-30.10. 2010. У Коростені (Житомирська область) на базі Коростенського біблійного коледжу відділ дитячого служіння ЦХВЄУ провів семінар з підготовки інструкторів (методистів) недільних шкіл.

На навчання прибули представники з церков ХВЄ різних областей України, а саме: Запорізької, Миколаївської, Івано-Франківської, Житомирської, Херсонської, Харківської та Криму. Група сформувалася із 12 студентів, котрі протягом тижня вивчали такі дисципліни: «Огляд Старого та Нового Завіту», «Історія християнства», «Психологія розвитку особистості», «Методика викладання уроків в недільній школі», «Використання музики та співу на уроках НШ», «Використання комп’ютерних технологій в дитячому служінні».

За час навчання студенти молилися за дитяче служіння та особисті проблеми, спілкуватися, ділитися власним досвідом служіння, обговорювати плани на майбутнє. Тиждень спілкування та навчання посприяв формуванню дружньої команди дитячих працівників, які отримали нове натхнення до праці та бажання ще більше служити для Бога серед дітей.

«Додому роз’їжджалися з новими планами та завданнями, серед яких одним із найважливіших — розпочати навчання вчителів недільної школи в своєму регіоні. Наступний семінар заплановано на березень 2011 р. Закликаємо братів і сестер молитися за цих працівників, щоб Бог використав кожного з них для Його слави, а також просимо молитися за проведення наступних семінарів весною» — сказала завідувачка відділу дитячого служіння ЦХВЄУ Лариса Оніщук.

Українська християнська поезія