Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Святкування Дня подяки у Чернівцях

10.10.2010. День подяки, організований чернівецьким об’єднанням церков ХВЄ, проходив в обласній церкві «Вефіль».

Святково прикрашена величезна піраміда з дарів полів та садів та радісні, вдячні обличчя присутніх свідкували про особливий настрій та готовність подякувати Богові за Його дарунки.

На ранковому служінні було нагадано про біблійні коріння цього свята. Було зазначено, що День подяки був одним із найважливіших свят ізраїльського народу, нарівні з Пасхою! Згадувалися моменти із життя людства, коли не були голодні часи, не вистачало навіть хліба . Тому під час служіння проповідники акцентували на тому, щоб дякувати Богові за все те, що ми маємо. А також на те, чи ми приносимо той плід, який до вподоби Богові. В заключній проповіді пастора церкви, присутні почули про те, наскільки важливо приносити плід, бо «сокира вже до дерева прикладена...»

На вечірньому служінні були запрошені гостей, і не менш цікава програма, тепер вже зорганізована молоддю церкви, радувала Господа та всіх присутніх. Після служіння усіх було запрошено на «стіл любові»: бутерброди, чай, кава, фрукти, спілкування надовго залишаться в пам’яті усіх присутніх.

Українська християнська поезія