Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

У Коршеві молодь церков ХВЄ Івано-Франківської області провела святкове богослужіння

26.09.2010. У церкві ХВЄ с. Коршів відбулася регіональна молодіжна конференція церков ХВЄ Івано-Франківської області. На зустрічі була присутня молодь з Івано-Франківська, Коломиї, Тлумача, Надвірної, а також з місцевої Коршівської церкви.

Розпочав конференцію молитвою та словами привітання пастор церкви ХВЄ с. Коршів Іван Досин. Після того молодіжна група з Івано-Франківська виконала дві пісні. В цей день звучала також християнська поезія. Молодіжний хор з с. Уторопи виконував псалми «Отче, Ти за мене постраждав» та «Ти – моя перлина, Ісус».

Після пісень на тему «Не проміняй своє перворідство» проповідував Володимир Филищук з Уторопів. Потім проповідував Василь Черняк. Він говорив про «голчине вушко». «Щоб пройти через «голчине вушко», треба молитися і схиляти голову», — підсумував проповідник.

Сестри Юля та Наталя Веремій виконали пісню «Осанна». Іванка Думінкевич та Наталя Воронич з Івано-Франківська прочитали вірш «Від Мене це було». Група братів з обласного центру виконали пісню «Вінець».

Потім Тарас Сенів проповідував на тему «Викорени з свого серця колючку».
Молодь місцевої церкви виконала пісню «Господь, Ти мій захист», а сестра з Тлумача прочитала вірш «Ти — блаженство моє».

Наприкінці зустрічі диякон церкви ХВЄ м. Надвірна Ярослав Луців проповідував на тему «Три принципи успішних жнив».

Джерело: www.oblchurch.if.ua

Українська християнська поезія