Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

В Криму відкрилася місіонерська школа «Голос надії»

14.09.2010. У Джанкої відбулося відкриття місіонерської школи «Голос надії». Святкове служіння відвідали служителі й місіонери з Криму, Херсонської області та Швеції. Зі словом до студентів школи та всіх присутніх звернулися старший пресвітер АР Крим Павло Федорук, директор місії «Голос надії» єпископ Микола Синюк, а також заступник старшого єпископа ЦХВЄУ по Південному регіону Олександр Бабійчук.
«Коли Бог відкриває розум людині, він починає розуміти необхідність проповіді Євангелії неспасенним; він починає бачити більше – до краю землі... Є християни, навіть служителі, розум яких закрито до цього. Ви тут тому, що Бог дав вам здатність розуміти Писання, розуміти Божі плани та бажання!» – говорив у своїй проповіді Микола Синюк.

Олександр Бабійчук передав вітання і поздоровлення з нагоди початку роботи школи від старшого єпископа Михайла Паночка. Благословляючи студентів і всю роботу місіонерської школи, Олександр Іванович ділився натхненним словом про надзвичайну важливість місіонерської роботи: «Цей світ схожий на автомобіль, що зазнав аварії, і наше завдання – спробувати витягти з вогню хоча б деяких!..»

Також з привітальним словом виступили відповідальний за відділ євангелізації в Херсонській області Андрій Грицюта; президент місії «Агапе» Олександр Федорчук, пастор церкви з с. Смарагдове (АР Крим) Андрій Дикий і пастор Бахчисарайської церкви Костянтин Мамчур. Ведучим служіння був директор школи в Криму Петро Ришко.

Студентами школи стали молоді брати і сестри з різних регіонів України: Івано-Франківської, Житомирської, Волинської, Рівненської, Херсонської області та АР Крим.

Навчання проходить на базі Джанкойської церкви «Голос надії», АР Крим.

www.krymhve.org


(збільшити)

Українська християнська поезія