Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Київська церква «Божий Мир» відсвяткувала 15-річчя

12.09.2010. У церкві «Божий Мир» (Київ, Теремки) пройшло святкове богослужіння, присвячене 15-річчю громади. В урочистій програмі було багато пісень, свідоцтв, а також відеосюжет з історії церкви. У святі взяли участь багато служителів, братів і сестер, які раніше служили у тій церкві, але потім переїхали в інші райони міста і навіть за межі Києва.

«Спогадуйте наставників ваших, які проповідували вам слово Боже, і, дивлячись на кінець їхнього життя, переймайте їхню віру», — ці слова апостола Павла, процитовані на початку служіння, стали лейтмотивом свята. Дехто зі служителів, що стояв біля витоків євангельських церков на Теремках, вже відійшов до Господа. Але значна частина цих братів і сестер ще активно служить Богові, вони були присутніми на зборах і особисто передавали вітання та поздоровлення. Пролунало чимало свідчень та слів подяки Богові за все, що Він зробив в життях віруючих церков «Божий Мир» та «Божий Дім».

«Примирившись з Богом ми несемо Його мир Вам!», — нагадав пастор Юрій Кулакевич девіз церкви і закликав, щоб віруючі громади, пройшовши 15-річний шлях не зупинялися, але були справжніми посланцями Божими, що несуть примирення для оточуючих людей.

У заключній проповіді старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко в пастирському повчанні закликав усіх гідно поводилися того звання, до якого ми покликані, і навів конкретні приклади з Біблії, що говорять про благочестиве життя у Христі.

Джерело: www.bmyr.kiev.ua

Українська християнська поезія