Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Відійшов у вічність директор друкарні «Християнське життя»
Віктор Товстенюк

30.07.2010. Відійшов у вічність Віктор Васильович Товстенюк, директор друкарні «Християнське життя» м. Луцька. Смерть настала через травми, які він отримав під час автомобільної аварії, що сталася 1 липня цього року.

Ось уже кілька років поспіль друкарня, очолювана братом Віктором, відповідала за друк журналу «Благовісник». За той час у працівників редакції нашого журналу склалися чудові стосунки з Віктором Васильовичем та колективом друкарні.

Християнська книжкова фабрика «Християнське життя» відома у всій Україні не лише найсучаснішим поліграфічним обладнанням та відмінною продукцією, але й цікавою історією утворення та благодійністю. На початку перебудови колишній волинянин Вільям Капітанюк, який проживав у Франції, вирішив зробити добру справу для земляків: за власний кошт та завдяки спонсорам, які сам же відшукував, він закупив сучасне друкарське обладнання та побудував друкарню, яку подарував обласному об’єднанню євангельських християн-баптистів. Спочатку були проблеми з налагодженням її роботи, але по-справжньому друкарня запрацювала, коли її очолив Віктор Товстенюк. Сьогодні це одна з найкращих українських християнських друкарень. Дуже багато літератури, особливо євангелізаційної, вона випускає безкоштовно.

І от, трагічний випадок забрав з життя прекрасного керівника та християнина. Майже місяць лікарі боролися за життя Віктора Васильовича, але марно. Бог розпорядився саме так...

Тому в ці важкі для рідних та близьких дні редакція журналу «Благовісник» висловлює щирі співчуття родині брата Віктора та співпрацівникам «Християнського життя». Хай утіхою Вашою стане Сам Господь, у могутності Якого те, що «сіється в тління, в нетління встає», те, що «сіється в немочі, в силі встає». «Сам бо Господь із наказом, при голосі Архангола та при Божій сурмі зійде з неба, і перше воскреснуть умерлі в Христі, потім ми, що живемо й зостались, будемо схоплені разом із ними на хмарах на зустріч Господню на повітрі, і так завсіди будемо з Господом. Отож, потішайте один одного цими словами!» І хай благодать Господня буде з Вами!

Українська християнська поезія