Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

Благовісник у Фейсбуці



Новини Церкви ХВЄ України

Представники ЦХВЄУ взяли участь у міжнародному проекті «КАТИНЬ-2010»

10.07.2010. Старший єпископ ЦХВЄУ М.С. Паночко, старший пресвітер Київського міського об’єднання ЦХВЄУ А.М. Козачок та пастор церкви «Джерело життя» (м. Київ) О.Й. Кушнірук відвідали Російську Федерацію для участі в міжнародному проекті «КАТИНЬ-2010».
Проект об’єднав християн віри євангельської Росії, Білорусі, України, Польщі. Метою проекту була молитва про прощення та єдність між країнами, що приймають участь у проекті, згідно євангельського вчення; молитва про Божу суверенну владу над цими країнами.

Центральною частиною проекту стала молитовна зустріч священнослужителів у сумнозвісній Катині. Вони разом читали Слово, молилися та звершили Святе Причастя.

«Ми робимо це з наступних причин: Бог поклав на Свою Церкву відповідальність не тільки за Своїх людей, але й за усі нації. Ця відповідальність охоплює всі складові життя людей та народів. Крім того, дивлячись на минуле наших країни, що завжди були пов’язані, бачимо, що наші народи мали і спільні інтереси і спільні біди. Тому ініціювали цю зустріч, щоб просити Бога про Його милість, благодать та допомогу для усіх нас» — сказав Едвард Кедзєра (Польща), ініціатор проекту.

www.uupc.org

 

Українська християнська поезія