Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

Благовісник у Фейсбуці



Новини Церкви ХВЄ України

Американці теж полюбили Малин!

13.07.2010. Для християн немає кордонів. Усі як одна сім’я. Саме тому на Малинський фестиваль-2010 прибули молоді люди не тільки з України, але й з Білорусії, Латвії, а на вечірньому служінні четвертого дня усі радісно зустрічали молодь з Америки.

За запрошенням Славіка Радчука в Малин приїхали 14 молодих дівчат і хлопців. Американська молодь особливо захоплена тим, як проходить молодіжний з’їзд на Україні. „Я вирішив показати відеоролик про Малинський фестиваль в американській церкві, - розповідає євангелист. – Молодь була зворушена тим, як проводить час українська молодь. Не довго думаючи, вони одноголосно сказали: „Хочемо в Малин!”, і з нетерпінням чекали поїздки. Тепер вони тут”. Впродовж дня американські хлопці та дівчата навідували табірні поселення з різних регіонів України, коштували українські страви та мали змогу чи не вперше в житті заночувати в наметах. „Ось я, щоб схилитися” – на вечірньому служінні співали, вийшовши на сцену, іноземні гості. Описуючи про той ніжний дотик Божої любові, яку вони пережили у своєму житті, деякі з них поділилися свідченнями про своє покаяння:

- Я народилася і зростала у християнській родині. Однак вже у 8 класі почала захоплюватися світом і його принадами. Усе почалося із інтернет-сайтів, на яких я одного разу розглядала порнографічні картинки. Спробувавши один раз, я потягнулася до цього знову і знову. Я стала залежною. Хоч я й усвідомлювала, що це гріх, але сили відмовитися не мала. Коли я розповіла пастору про свою проблему, він сказав: „Бог любить тебе і прощає усім, хто визнає своє безсилля та просить прощення”. На одному служінні Бог торкнувся мене і я вийшла наперед, щоб покаятися. Знаєте, мені тяжко було позбутися своєї залежності, але Господь допоміг мені, зробив мене вільною. Просто біжіть до Бога, біжіть до Нього навіть тоді, коли здається, що не зможете втриматися від гріха і в черговий раз впадете - все одно біжіть. Бог є любов. Бог сказав Своє Слово, а Його Слово є істина.

- Зараз я навчаюся у Біблійному коледжі, служу Господу. Але в шкільні роки усе було по-іншому. Я вживав алкоголь та наркотики. Здавалося, мав усього вдосталь. Усі гроші розпускав на миттєві наркотичні задоволення. Якось перебуваючи у наркотичному стані впродовж 3 діб, я зайшов у глибоку депресію. Я розтратив усі свої фінанси. У відчутті безвиході та втрати сенсу будь-що робити, я вирішив сісти за кермо та кудись виїхати, а дорогою вже думав про те, аби покінчити життя самогубством. Проїжджаючи вулицями, я побачив прекрасний сад, що був якраз на території церкви. Задивляючись на це чудове Боже творіння, я думав про те, що ще нічого цінного у цьому житті не надбав: ні сім’ї, ні вірних друзів, ні фінансового забезпечення. Виходить, я ні на що не спосібний і нічого не вартий. Але в той же момент промайнула думка, що Бог мене любить. Христова любов, немовби покривалом, огорнула мене, і я в дусі почув Божий голос: „Твоє життя може змінитися, якщо ти покаєшся і почнеш довіряти Мені”. З часом я почав ходити в церкву, залишив погану компанію. Тепер уся моя сім’я є спасенною.

Як зізналися самі ж гості, на Україну вони приїхали, щоб пережити те, чого ніколи не переживали до цього, адже такої великої кількості утверджених у вірі молодих людей їм навряд чи доводилося бачити. По завершенню проповіді Славік Радчук звершив молитву за хрещення Святим Духом та за духовне і фізичне зцілення людей.

Ірина НАУМЕЦЬ

www.malinfest.org.ua


(Збільшити)

Читати ще:
Малин-2010- Перший день
Малин-2010- Другий день

Малин-2010. Четверо хлопців приїхали в Малин на велосипедах

 

Українська християнська поезія