Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

Благовісник у Фейсбуці



Новини Церкви ХВЄУ

У Чернівцях пройшла акція «Homo sapiens на межі зникнення»

3.07.2010. У Чернівцях, на території міського парку ім. Т.Г. Шевченка, відбулася соціальна акція, яка проходила під гаслом: «Homo sapiens на межі зникнення». Організаторами цієї акції виступили: молодіжний клуб «Альфа», teenager club «One way», дитячий клуб «Є контакт!» та молодіжний клуб «Ми+».

Організатори мали на меті змусити чернівчан задуматись над тим, що людина, як розумна істота зникає, вдаючись до алкоголізму, наркоманії, ігроманії та абортів.

Ведучі заходу, Ігор Гемблюк та Євген Бурлака, надали присутнім сумну статистику – 40% жінок в Україні хоч раз у своєму житті робили аборт, який по суті є вбивством, але вбивством безнаказаним. На основі різних життєвих ситуацій вони доводили безглуздість такого суспільного явища як позбуття від небажаних людей з допомогою вбивства.

Потім ведучі розповіли про інший вид аборту – вбивство власного мозку наркотиками, алкоголем та тютюном.


«Бог спитає у кожного про прожите життя», – таким був підсумок акції, в кінці якої ведучі закликали людей бути людьми – людьми розумними (Homo sapiens) – і прагнути до змін, які потрібно розпочинати з себе.

Відповідну атмосферу заходу своїми вокальними та інструментальними композиціями створювали музичні гурти «Авель-Бенд», «Палаючий кущ» та «Pigls».

За матеріалами Андрія Воробця, церква «Вефіль», м. Чернівці


(Збільшити)


(Збільшити)


(Збільшити)

 

Українська християнська поезія