Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Відбувся випуск студентів Міжнародного коледжу біблійної теології

12.02.2012. У церкві ХВЄ м. Кривий Ріг відбувся випуск студентів Міжнародного коледжу біблійної теології (МКБТ). У святковому служінні приймали участь старші служителі Дніпропетровського об’єднання церков ХВЄ, а також хор та музична група.

Урочисте служіння розпочав пастор місцевої церкви Сергій Степанченко, який часто наголошує на необхідності вчитися для особистого духовного росту та зміцнення та повноцінного служіння у Церкві.

«Ти ж кажи те, що відповідає здоровому навчанню» (Тит 2:1), — цими словами розпочав свою промову декан МКБТ Ігор Капустін. Він говорив про те, що коли ти віриш, то приймаєш не тільки окреме слово, але все здорове навчання. «Навчальний процес — це копати, будувати, ставати кращими й бути корисними для Царства Божого. Навчання неможливе без зусиль, без певних дій. Навчання не буває без екзаменів. Кожний християнин вчиться все своє життя та все своє життя складає іспити. Тож пройдіть цей шлях з честю, заради слави нашого Господа», — закликав служитель.

Після цього 18 випускників отримали підтвердження своєї праці — дипломи Міжнародного Коледжу Біблійної Теології: Арабаджи Анатолій, Алєксєєв Максим, Черняк Анна, Чурбакова Галина, Рослий Іван, Соколова Світлана, Степанченко Дарія, Тищенко Святослав, Вачевський Володимир, Здихарський Віталій, Кульчитська Катерина, Пак Володимир, Тищенко Мирослав, Голуб Анатолій, Дроздова Ангелина, Дроздов Євгеній, Біденко Сергій, Степанченко Сергій.

Потім слово мав голова Дніпропетровського об’єднання церков ХВЄ, єпископ Михайло Михайлович Мокієнко. Він говорив про важливість розуміння — у Кого ми віруємо: «Господь, у Якого ми віримо, то є вірний Бог». Служитель нагадав уривок із Святого Письма «Правильне слово: якщо хто бажає єпископства, той бажає доброї справи» (1 Тим. 3:1), після чого закликав ревно служити Господу, адже це є хорошим бажанням. «Тримайте те, що маєте. Кожному з нас Господь дав певні здібності та таланти, і ми маємо цінувати цим. Любіть те служіння, яке довірив вам Господь. Коли ми будемо любити Господа, то служіння не буде тягарем. В той же час, на нашому шляху будуть певні труднощі та перешкоди. Але нехай це нас не зупинить, щоб ми змогли сказати: «Я звершив добрий подвиг, скінчив свій біг, зберіг віру. А тепер приготовлено мені вінця справедливости, який мені того дня дасть Господь, справедливий суддя; і не тільки мені, а й усім, що полюбили його прихід» (2-Тим. 4:7-8).

Прес-служба Дніпропетровського об’єднання церков ХВЄ

Українська християнська поезія