Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

В інтернаціональній церкві «Божий ковчег» відбулося рукопокладання служителів

29.01.2012. У Церкві «Божий Ковчег» (Дніпропетровська область), відбулося рукопокладення дияконське служіння Арама Саргсяна, Арнольда Кочаряна та Ігоря Косьянова. Пастором цієї церкви, яка заснована в серпні 1999 році, є Гамлет Мнацаканян. Спочатку служіння церкви «Божий Ковчег» було орієнтоване на вірмен, але з часом церква росла, у неї приходили не тільки вірмени, а й українці, росіяни, азербайджанці. Тому нині церква вважається інтернаціональною й нараховує 218 членів.

Святкове богослужіння відбулось за участю голови дніпропетровського об’єднання церков ХВЄ, єпископа Михайла Мокієнко, його заступника і пастора церкви «Перемога» Сергія Вінковського, старця церкви «Віфанія» Григорія Чумака, пастора церкви «Віфанія» Миколи Ляпченко, пастора церкви «Скеля спасіння» Павла Дегтяря та відповідального за відділ освіти ЦХВЄУ Віктора Вознюка.

Церква «Божий Ковчег» працює на Божій ниві й має тюремне служіння, служіння чоловічої та жіночої реабілітації «Дім милосердя», проводить євангелізації.
Також діють інформаційний відділ, відділ освіти, церковна рада. На рахунку церкви організація й проведення християнського молодіжного інтернаціонального літнього табору «Арарат», п’ять домашніх осередків, місіонерське служіння, молодіжне служіння, братерське й сестринське служіння, біблійний коледж, недільна школа, відео школа.

Українська християнська поезія