Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

В Івано-Франківську пройшло загальнообласне святкове зібрання

Різдво, Франківськ

9.01.2012. У різдвяний святковий день приміщення церкви християн віри євангельської м. Івано-Франківська заповнилося вірянами з церков ХВЄ усієї області, які приїхали до обласного центру щоб спільно відсвяткувати день народження свого Господа — Ісуса Христа.

Словом служили пастори різних християнських громад: Роман Струк з Богородчан, Микола Тимків з Калуша, Віталій Жиляк з Долини та Роман Білий з Хотимира. Звучали проповіді пастора Валентина Черняка та пастора-євангеліста Генадія Ліптуги.

Проповідники закликали присутніх дякувати Господу за народження Ісуса та спасіння, яке ми отримали через Нього та відкинути мертві вчинки, прагнучи святості. Нагадували про те, що Господь, перше ніж прийняти від нас жертву, дивиться на стан серця, та підбадьорювали наповнятися миром в Ісусі Христі.

Загалом різдвяні свята у Церкві ХВЄ Івано-Франківська були цікавими та насиченими. Вони розпочалися ще в переддень Різдва — у так званий Святвечір. Молодь церкви вже традиційно цього вечора співом та побажаннями поздоровляє служителів церкви у їхніх домівках.

Перший день Різдва став благословенням не лише завдяки насиченій програмі, що складалася з натхненних проповідей, співу, поезії, свідчень, але й тим, що на цьому зібранні покаялося п'ятеро людей.

Ну, а другий день свят був особливо веселим: у служінні взяли участь більше двох сотень дітей, які славили народженого Спасителя.

За метеріалами сайту церкви ХВЄ Івано-Франківська

Різдво, Івано-Франківськ
Молодь у гостинні у єпископа Юрія Веремія


Святкове зібрання 7 січня


Дитяче служіння 8 січня


Дитяче служіння 8 січня


Дитяче служіння 8 січня


Дитяче служіння 8 січня

Українська християнська поезія