Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

У Чернівцях пройшла обласна молодіжна конференція

9.01.2012. У Чернівцях пройшла обласна молодіжна конференція, девізом якої була проста, на перший погляд, фраза: «Рік для Христа». Як стало зрозуміло з проповідей, семінарів, музично-співочих виступів організатори, вибираючи таку тему, мали на меті заохотити молодих християн розпочати і, відповідно, продовжити цей рік, присвятивши себе, свої таланти та працю для Христа.

Особливістю цієї конференції стало те, що, враховуючи велику кількість в області румунських церков, активними учасниками зустрічі були гості з Румунії: гурт Хрістік із Тімішуара та пастор Нелу Муришан із м.Турда, який став головним спікером молодіжного форуму.

Так як конференція проходила у різдвяні дні, учасники не могли обминути увагою різдвяну тему. Зокрема, Роман Онуфрійчук, керівник молоді церков ХВЄ області, звернув увагу слухачів на мудреців, які, побачивши зірку на небі, пішли за цим знаком вклонитися Ісусу. Бог так само може посилати Свої знаки у наше життя і ми не можемо їх ігнорувати. Наша ціль — Ісус.

А ще було чимало гарних проповідей, різдвяних пісень, цікавих запитань та ґрунтовних відповідей і, звичайно ж, гарячих молитов.

Українська християнська поезія