Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Відбулась робоча зустріч редакторів та журналістів Церви ХВЄУ

15.12.2011. У Києві відбулась робоча зустріч редакторів та журналістів Церви ХВЄУ, на якій учасники ділились інформацією про стан справ у своїх виданнях та пропозиціями щодо розвитку сайту ЦХВЄУ та майбутньої роботи інформаційно-аналітичного відділу Церкви.

Олена Кулигіна, редактор релігійно-інформаційної служби Україн (РІСУ), провела семінар на тему «Які інформаційні приводи можуть зацікавити світські ЗМІ».«Думка невіруючих людей про християн формується перш за все завдяки світським публікаціям — сказала вона. — Цей інструмент впливу досі не користувався популярністю серед протестантів». Олена зазначила, що секретом успіху на шляху Церкви до суспільства можуть стати інформаційні приводи, які озвучуватимуться за світських ЗМІ, що стане відповіддю на виклики сьогодення. Тому служителі та працівники прес-служб повинні вчитися знаходити такі приводи та доносити їх до членів суспільства. Прозвучала пропозиція провести спеціальне навчання на цю тему для служителів Церкви.

В зустрічі взяли участь Лілія Лужанська, адміністратор сайту ЦХВЄУ, Юрій Вавринюк, головний редактор журналу «Благовісник», Дмитро Довбуш, журналіст, працівник інформаційно-видавничого відділу місії «Голос надії», Максим Харчук, технічний адміністратор сайту ЦХВЄУ, Марічка Галюк, журналіст, PR-менеджер газети «Рибка», Олена Кулигіна, редактор РІСУ, Ірина Наумець, заступник редактора газети «За віру євангельську», Ірина Столяр, журналіст газети «Скинія» та Валентин Опря, журналіст журналу «Орієнтир». Нараду провів заступник старшого єпископа ЦХВЄ України Микола Синюк.

Українська християнська поезія