Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

В Івано-Франківську відбулася звітна конференція служителів церков ХВЄ

Юрій Веремій

17.12.2011. В Івано-Франківську відбулася звітна конференція служителів церков ХВЄ. 125 делегатів представляли 29 громад області.

Перша частина носила духовно-навчальний характер. Проповіді на теми «Секрети успіху в житті Церкви і людини» та «Біблійне поняття святості» виголосили голова об’єднання церков ХВЄ Івано-Франківщини, єпископ Юрій Веремій та старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко.

Друга частина заходу була присвячена звітам: про працю за останній рік звітувалися перед служителями старший служитель області Юрій Веремій, його заступники: перший заступник по духовній роботі Омелян Грицяк, заступник по освіті Олег Карпюк, відповідальний за євангелізацію Генадій Ліптуга, відповідальний за місіонерство пастор Іван Іванцюк, відповідальний за молодіжний відділ Василь Дерун, відповідальна за жіноче служіння Галина Черняк, відповідальний за дитяче служіння Петро Вернигора, відповідальний за служіння глухим Микола Стафіїв, а також про використання фінансів звітував адміністратор обласного об’єднання Володимир Григорів.

На конференції був презентований навчальний посібник «Засади віровчення Церкви ХВЄ України».

 

Українська християнська поезія