Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Підписано постанову Кабміну про зниження тарифів ЖКГ для церков

25.11.2011. Прес-служба народного депутата, голови Міжфракційної депутатської групи «За духовність, моральність і здоров'я України» Павла Унгуряна повідомила, що 25 листопада 2011 року було підписано постанову Кабінету Міністрів України, згідно з якою тарифи на газ, електроенергію та інші енергоносії для релігійних організацій знову встановлюються на рівні тарифів для населення.

Як відомо, влітку 2011 р. тарифи на послуги ЖКГ для церков і релігійних організацій було встановлено на рівні комерційних підприємств. Вартість комунальних послуг для віруючих зросла в кілька разів, з настанням холодів ставши заважким тягарем. Церкви молилися про допомогу, ситуація перебувала на постійному контролі Всеукраїнської Ради Церков, релігійних організацій Україні та небайдужих депутатів Парламенту.

Кілька місяців поспіль міжфракційна депутатська група «За духовність, моральність і здоров’я України» ініціювала вирішення питання про зниження тарифів на ЖКГ для церков і встановлення їх на колишньому рівні. І ось питання, нарешті, було вирішене позитивно: тарифи на послуги ЖКГ для церков і релігійних організацій повернулися до початкового значення.

Українська християнська поезія