Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Жінки церков ХВЄ Дніпропетровщини обговорювали «Три слова любові» у жіночому служінні

19.11.2011. Відділ сестринського служіння обласного об’єднання церков ХВЄ Дніпропетровщини провів конференцію, яка зібрала більше 200 жінок з церков області. Захід відбувся у приміщенні церкви «Віфанія», що знаходиться по вул. Київська 1-Ц. Червоною ниткою усього спілкування проходила думка про необхідність служіння людям.

Відповідальна за відділ сестринського служіння у церкві «Відродження» (смт. Томаківка) Лідія Мокієнко нагадала притчу про милосердного самарянина, яка наводить приклад безкорисливої допомоги людині, що потрапила у біду. Лідія Остапівна підкреслила важливість творити справи милосердя та допомоги ближнім. Адже «зараз ми маємо унікальну можливість робити це, тому цінуймо сприятливим часом».

Завідуюча відділом сестринського служіння обласного об’єднання церков ХВЄ Ольга Трюхан продовжила думку про важливість соціального служіння: «Сестри можуть послужити різними засобами. Це і організувати вечір, і прикрасити стіл, і зібрати одяг для нужденних, і навіть зв’язати шкарпетки».

Завідуюча відділом освіти об’єднання церков ХВЄ в Миколаївській області Сніжана Григорович провела семінар на тему «Три слова любові». Спираючись на 1-Кор. 13 розділ, Сніжана зазначила, що якщо ми маємо певні здібності, то це не означає, що ми маємо любов. «Все, що тобі дав Господь, то це тільки для того, щоб послужити іншим», — зауважила виступаюча. Також вона звернула увагу сестер на те, що жінка була створена для того, щоб підтримувати свого чоловіка, та служіння братів у церкві. «Принцип, відношення та вчинок — це і є три слова любові у жіночому служінні».

Джерело: сайт дніпропетровського об’єднання церков ХВЄ

Українська християнська поезія