Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

У Комітеті соціальної політики Верховної Ради України відбулася зустріч керівників відділів християнських конфесій

6.10.2011. У Комітеті соціальної політики Верховної Ради України відбулася зустріч керівників відділів молодіжної, соціальної та інформаційної діяльності християнських конфесій з представниками Міжфракційної депутатської групи «За духовність, моральність та здоров’я України». Учасниками зустрічі від ЦХВЄУ були: завідувач відділу зовнішніх та міжнародних зв’язків Ю.П. Кулакевич, завідувач відділу соціального служіння Р.Н. Фатуллаєв та молодіжний пастор В.А.Бевз.

Учасники засідання, що проходило під головуванням народного депутата Павла Унгуряна, Голови депутатської групи, обговорили духовну та моральну ситуацію в українському суспільстві. Виступаючі найбільшу увагу звертали на особливості молодіжного та соціального служіння в сучасних умовах.

Крім того, учасники поділилися досвідом та проблемами, що виникають в частині стосунків з органами влади, центральними та місцевими. Маючи на меті подальше об’єднання зусиль в окреслених сферах діяльності конфесій, учасники погодилися проаналізувати можливість створення аналітичного центру та інші практичні кроки, які будуть обговорені на наступній зустрічі.

Користуючись нагодою, головуючий запросив представників конфесій до участі в Парламентських слуханнях: «Стан суспільної моралі в Україні», що заплановані на 9 листопада.

Нагадаємо, міжфракційна група «За духовність, моральність та здоровя України» працює над просуванням ініціатив та законопроектів, спрямованих на утвердження у суспільстві християнської духовності та моральності.

Джерело: сайт Церкви ХВЄУ

Українська християнська поезія