Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

У Львівській богословській семінарії розпочався навчальний рік

5.09.2011. У Львівській богословській семінарії відбулося святкове служіння з нагоди початку нового навчального року. Десять нових студентів стаціонарного відділення приєдналися до навчання у семінарії.

о студентів звернувся викладач та місіонер Пол Ласанте. Він наголосив на тому, що навчання — це не просто ціль, а постійний процес, і будь-яке служіння, чи церква, може бути успішним тільки тоді, коли воно орієнтоване на виховання та розвиток молоді. А по суті, все наше життя — це навчання, яке вимагає зусиль і постійної праці над собою. Нагадавши текст із Дій Св. Апостолів 2:17: «І буде останніми днями, говорить Господь: Я виллю від Духа Свого на всяке тіло, і будуть пророкувати сини ваші та ваші доньки, юнаки ж ваші бачити будуть видіння, а старим вашим сни будуть снитися», Пол Ласанте наголосив на тому, що минуле, тобто сни належать старцям, а теперішнє і майбутнє (пророцтва, видіння) – синам, дочкам.
Студентів та працівників ЛБС із початком нового навчального року привітав пастор Львівської церкви ХВЄ «Голгофа» та відповідальний за освіту у Львівській області Володимир Лаба.

Завершив служіння старший пастор об’єднання церков ХВЄ у Львівській області Роман Ляховський, наголосивши, що учні Ісуса Христа можуть бути сильними та успішними тільки тоді, коли постійно пробувають у науці Свого Вчителя.

До побажань приєдналися й інші викладачі та працівники семінарії.

Джерело: прес-центр ЛБС


Роман Ляховський


(збільшити)

Українська християнська поезія