Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Японія потребує молитовної допомоги

27.04.2011. До головного офісу ЦХВЄУ надійшов лист від п’ятидесятницького пастора Даїси Кояма з Японії. У ньому він розповідає про ситуацію в країні, в першу чергу щодо церков, ділиться радістю про те, що більша частина євангельських християн в зоні лиха не постраждали. У листі він також просить молитися про вирішення проблем, які виникли, про людей, які переживають складний час і про пробудження для японського народу.

Пастор Даїсо Кояма розповів про неймовірні Божі чудеса в захисті церковних приміщень, пасторів та їх сімей, а також всіх членів Церкви Христової в зоні лиха. «Всі пастори церков постраждалого регіону з їх сім’ями в повному порядку, крім одного, який вважається зниклим без вісті. Дуже небагато церковних будівель серйозно постраждали від цунамі — більшість отримали лише незначні ушкодження. Лише деякі члени християнських Церков були знайдені мертвими або вважаються зниклими без вісті», — ділиться він у листі.

Пастор Кояма попросив всіх християн приєднатися в молитві до японських церков за наступні 5 основних потреб:

1. За успішну ліквідацію аварії на АЕС Фукусіма-1.

2. За премєр-міністра, уряд, усіх рятівників та ліквідаторів наслідків ядерної аварії.

3. За людей, що знаходяться в евакуаційних центрах, і в першу чергу за їх душевний стан, так як багато хто з них втратили весь свій маєток і сім’ї.

4. За повне припинення поштовхів, які створюють загрозу нових руйнувань і цунамі.

5. За духовне пробудження серед японського народу.

«Закликаю усіх вірних Церкви Христової в Україні долучитися до молитовного служіння для Японії. Ми всі добре усвідомлюємо і переконані в потужній силі ревної молитви праведних людей. Такі спільні зусилля покликані показати світові єдність та силу Христової Церкви» — сказав старший єпископ ЦХВЄУ М. Паночко.
Нагадаємо, що 11 березня біля берегів Японії стався сильний землетрус, потужністю близько 9 балів, за яким пішли множинні афтершоки, що продовжуються до сьогодні. Землетрус викликав цунамі, яке призвело до значних руйнувань, майже 30 тисяч людей вважаються загиблими або зниклими без вісті. У результаті цунамі сталася катастрофічна аварія на АЕС Фукусіма-1 по глобальності екологічних наслідків досягла рівня Чорнобильської аварії, що призвело до необхідності створення 30 кілометрової зони відчуження навколо аварійної АЕС. Багато людей були змушені покинути свої будинки і знаходяться в евакуаційних центрах.

Джерело: Сайт Церкви ХВЄ України

Українська християнська поезія