Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Молодіжні лідери готуються до масштабних заходів

16.02.2011. Комітет відділу молодіжного служіння ЦХВЄУ провів своє чергове робоче засідання. Обласні керівники зібралися у канцелярії ЦХВЄУ, щоб детально спланувати діяльність багатотисячної громади молодих християн віри євангельської України.

Учасники засідання розглянули можливості благовістя під час ЄВРО-2012. Сергій Московка, голова оргкомітету проекту «Дорожче за кубок» розповів про стан підготовки до благовістя під час чемпіонату і дав поради щодо роботи в містах, які не приймають матчів чемпіонату.

Наступна частина засідання була присвячена підготовці до проведення XIV З’їзду молоді ЦХВЄУ, що відбудеться 6-13 липня. Комітет затвердив персональний склад оргкомітету, який очолив завідувач відділу Б. Левицький. О. Шевчик (Запоріжжя) очолив духовно-освітній відділ, В. Бобик (Полтава) буде організовувати роботу секцій, С. Степанченко (Донецьк) — відповідальний за охорону та порядок, а Ю. Кулакевич (Київ) — за зовнішні зв’язки. Крім того, лідери розглянули пропозиції щодо програми з’їзду та розглянули інші важливі організаційні питання.

Старший єпископ ЦХВЄУ М. Паночко, долучившись до роботи комітету, наголосив на важливості участі молоді у заходах з нагоди 450-річчя Пересопницької Євангелія та 90-ліття п’ятидесятницького пробудження в Україні, а також закликав до поміркованості й розуміння волі Божої у всьому, що звершує Церква.

«Сьогоднішня зустріч засвідчила про здорову атмосферу та великий потенціал молодих служителів Церкви Христової в Україні. Я радію, що можу працювати разом із такими свідомими, ревними та смиренними молодими служителями» — сказав пастор Богдан Левицький.

Джерело: сайт ЦХВЄУ

Українська християнська поезія