Благовісник

Новини Церкви ХВЄ України

У Джанкої відбулася конференція Кримських служителів ЦХВЄУ

22 листопада 2014 р. у м. Джанкої відбулася конференція служителів Кримських церков. Брати і сестри зібралися для молитви та спілкування, аби підкріпитися Словом Божим .

На конференції були присутні брати з Росії, зокрема пастор Костянтин із церкви ХВЄ м. Смоленськ, на базі якої проходила місіонерська школа, де навчалися кілька братів і сестер з Криму. А також єпископ із Сибіру Анатолій Боярчук, який служив словом на тему: «Всі, хто водиться Духом Божим, вони сини Божі» (Рим. 8:14). Він наголосив на тому, що тільки Бог відкриває нам Своє покликання і благодаттю Своєю допомагає нам його здійснити. Також, у проповіді були розкриті деякі причини, які можуть перешкоджати в служінні та здійсненню тієї місії, до якої нас закликав Господь.

Єпископ південного регіону ЦХВЄУ Олександр Бабійчук у заключному слові передав вітання від керівництва об'єднання церков та подякував Богові за можливість бути в братському спілкуванні. За місяць до конференції Олександр Іванович планував відвідати святкове богослужіння на День подяки у Сімферополі, але через великі черги на кордоні так і не зміг потрапити на Кримський півострів.