Благовісник

Новини Церкви ХВЄ України

Щастя будуємо разом: вечір для сімейних пар

9 березня 2014 року у церкві ХВЄ м. Івано-Франківська відбувся сімейний вечір, який організували для подружніх пар із сімейним стажем до шести років.

Не секрет, що з часом навіть найніжніші стосунки в сім'ї починають втрачати тепло і ніжність. Як зберегти весняну свіжість почуттів? Як будувати сім'ю, щоб ніякі життєві шторми і бурі не зуміли загасити вогонь кохання? Як зберегти романтику в стосунках?
Ці питання хвилюють не одне молоде подружжя. Відповіді на деякі з них можна було почути на сімейному вечорі, який організували в церкві ХВЄ м. Івано-Франківська для подружніх пар із сімейним стажем до шести років.

Тут були всі атрибути романтики – музика, свічки на столах, квіти, солодощі, ігри, несподівані подарунки, приємні слова. Молоді не тільки розважалися, але й пізнавали тонкощі сімейної науки. На актуальні питання щодо проблем подружнього життя відповідали старший пастор церкви Юрій Веремій і віце-президент Євангельської теологічної семінарії Василь Войтович.

З перспективами розвитку сімейного служіння, яке, власне, і було започатковане на цьому вечорі і гаслом якого став заклик «Щастя будуємо разом», присутніх ознайомив його керівник В'ячеслав Бевзюк. Він наголосив, що весна-2014 повністю присвячена потребам молодих подружніх пар. Уже на 30 березня на обласному рівні запланований семінар для молодих сімей, а з 4 квітня розпочинаються заняття у школі молодої сім'ї. Програма двомісячного курсу складена із врахуванням найактуальніших потреб і запитів молодої сім'ї. Серед запланованих тем – проблеми сімейної ієрархії, питання фінансів, духовне зростання, виховання дітей, інтимні стосунки тощо.

Сімейне щастя – це не дарунок долі, шлюб потрібно старанно плекати обом партнерам. Дуже сподіваємося, що школа молодої сім'ї допоможе закласти для цього міцний фундамент.

Джерело: сайт церкви ХВЄ м. Івано-Франківська