Благовісник

Новини Цеокви ХВЄ України

Молодь Рівненщини, Тернопільщини та Закарпаття об'єднав табір під Мукечевом

28.06.2013. З 25 по 30 червня триває регіональний молодіжний з'їзд християнської молоді, організований Рівненським обласним об'єднанням ЦХВЄУ. На базі християнського табору «Віфанія», що у селі Клиновець Мукачівського району, зібралася молодь з Рівненської, Закарпатської та Тернопільської областей.

Такий табір — хороша нагода для молоді активно відпочити, послужити один одному і налагодити нові знайомства. А ще — отримати таке важливе для кожного слово наставлення. Єпископ Закарпатського об'єднання Віктор Хрипта проповідував на тему «Мова нашого життя». Пастор і учитель, завідувач відділу освіти церков ХВЄ Віктор Вознюк говорив про радість перемоги та гіркоту втрат, а також про виклики сучасності для молодої людини.

Валентин Опря провів молодіжний форум на тему: «Як реалізувати себе у молодіжному служінні». Юнаки та дівчата охоче спілкувалася із молодіжними керівниками місцевих церков, задавали багато актуальних запитань щодо організації діяльності у церкві, про те як визначити, що саме Бог кличе тебе до служіння. Пастор Юрій Попович, викладатиме на тему: «Віра християнина».

28 червня молодь візьме участь у загальному богослужінні, де буде служити словом та прославлятиме Бога.

За час табору молоді люди мають нагоду зробити кілька екскурсій по Закарпаттю: побувати в Ужгороді, відвідати Мукачівський змок та скупатися в термальних джерелах м. Берегового.