Благовісник

Новини Церкви ХВЄ України

Місіонери «Голосу надії» провели регіональну конференцію у Полтаві

28.06.2013. «Словом і ділом, силою Духа Святого», - під таким гаслом у Полтаві відбулася конференція місії «Голос надії». Вона зібрала місіонерів із 6 областей Центральної, Північної та Східної України (а саме Полтавської, Сумської, Чернігівської, Черкаської, Дніпропетровської та Луганської).

Конференція відбулася у приміщенні церкви «Нове життя», м. Полтава. Під час ранкового богослужіння директор місії Микола Синюк звернувся до присутніх з привітальним словом, основою якого став уривок із послання до римлян ? гасло з’їзду: «Тож маю я чим похвалитись у Христі Ісусі, щодо Божих речей, бо не смію казати того, чого не зробив через мене Христос на послух поган, словом і чином, силою ознак і чудес, силою Духа Божого» (Рим.15:17-19). Служили словом місцевий пастор Михайло Роман, заступник директора місії Євген Мельничук та старший пресвітер церков Полтавського об’єднання Степан Павлусь.

Після цього місіонери ділилися свідченнями та переживаннями з власного життя і служіння. Найцікавіші з них можна прочитати на сайті місії www.voice.org.ua.

Дмитро Довбуш