Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

Благовісник у Фейсбуці



У Києві пройшло служіння для волонтерів євангелізації Рейнхарда Боннке

3.06.2010. У Києві пройшло служіння для волонтерів, які будуть брати участь у євангелізації Рейнхарда Боннке 5 червня. Першим на служінні виступив Ростислав Радчук — міжнародний євангеліст, голова оргкомітету з приїзду Рейнхарда Боннке, який представив директора Європейського відділу служіння Cfan Зількфріда Тимошевського, — повідомляє Християнський мегапортал invictory.org з посиланням на slavic.org.

На служінні Зількфрід Тимошевський передав служителям величезний привіт від Рейнхарда Боннке, а також розповів про важливість душеопікунства під час євангелізації.

Тимошевський підкреслив, що кожен душеопікун повинен ставитися з любов’ю до всіх, хто прийде на євангелізацію, незалежно від його зовнішнього виду чи соціального статусу. Особливо він наголосив на необхідності терпляче ставитися до невіруючих. «Давайте не будемо заважати людям приходити до Христа, — говорив він. — Наше завдання зробити цей шлях як можна простіше».

«Це не шоу Боннке або нашої місії. Це святий момент, коли люди отримують спасіння », — підкреслив Зількфрід Тимошевський.

Після цього виступив пастор київської церкви «Філадельфія» Анатолій Козачок, який розповів про організаційні питання конференції і провів короткий інструктаж поведінки служителів. Також були вручені матеріали для волонтерів.


Пастор Анатолій Козачок

http://news.invictory.org

 

Українська християнська поезія