Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

Благовісник у Фейсбуці



Новини Церкви ХВЄ

У Херсонській області пройшла всеукраїнська жіноча конференція

19-21.-6.2010. У селищі Лазурному (Херсонська обл.) під девізом «Все, що можу, — для слави Його» пройшла всеукраїнська жіноча конференція. Поряд з багатьма іншими заходами Церкви християн віри євангельської України всеукраїнські сестринські конференції вже стала традиційними. Щороку представниці церков ХВЄ з усіх регіонів України на кілька днів збираються разом, щоб помолитися, поспівати, по ділитися досвідом, особистими свідченнями, щоб заохотити до праці і, змінивши буденну обстановку, відпочити від нелегких щоденних обов’язків.
Завдяки прекрасній організації конференції зусиллями жіночого комітету на чолі з відповідальною за жіноче служіння в Україні Вірою Деркач та щирій молитві єпископа Херсонщини Олександра Бабійчука всі чотири дні роботи стали благословенням для 242 делегаток конференції і десятка гостей.

Головним спікером конференції був старший пресвітер церков ХВЄ Хмельницької області Ростислав Мурах. Про актуальність семінарів у його викладі говорять вже самі їх теми — «Комплекс неповноцінності», «Принципи сімейного щастя». А семінар на тему «Правила пожежної безпеки» став справжнім відкриттям від Господа для учасниць конференції.

http://uupc.org


(Збільшити)


(Збільшити)


(Збільшити)

 

Українська християнська поезія