Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

Благовісник у Фейсбуці



Новини Церкви ХВЄ

У м. Кам’янець-Подільському відбулася молодіжна конференція

12.06.2010. У м. Кам’янець-Подільському відбулася молодіжна конференція, у якій взяла участь молодь з церкви м. Тернополя (вул. Квітова). Тема конференції була: «Дії Дарів Духа Святого в житті молоді».

Спікер конференції Ростислав Мурах, старший пресвітер церков ХВЄ Хмельницької області, у своїй проповіді говорив про Божі дари, якими наділив віруючих Господь Ісус Христос, і їх важливість у служінні Богові. Він поділився з молоддю секретами, як використовувати Дари Божі на служіння в церкві та ближнім. Також Ростислав Миколайович підкреслив, що Бог буде питати нас за те, як ми використовуємо Божі дари. «Якщо я пастор, — сказав він, — то Господь не буде мене питати чому я не так євангелізував, Він запитає мене про те, яким я був пастором і як служив людям цим даром».

Після першої частини конференції молодь мала час для відпочинку, відправившись у 3-х кілометрову «Подорож Пілігрима», де на природі цікаво і насичено провели дозвілля.

У неділю 13 червня молодь із Тернополя взяла активну у ранковому служінні в церкві «Світло Христове», пастором якої є Ростислав Мурах.

Інформацію надав Валентин Опря

Збільшити
(Збільшити)

Збільшити
(Збільшити)

Фото сайту http://kvitova.te.ua

 

Українська християнська поезія