Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

Благовісник у Фейсбуці



Новини Церкви ХВЄ України

В с. Уторопи пройшла конференція молоді
Івано-Франківської області

13.06.2010. У церкві ХВЄ с. Уторопи, що на Івано-Франківщині, відбулася молодіжна конференція церков ХВЄ області. Вона проходила під гаслом: «Над усе, що лише стережеться, серце своє стережи!»

На зустрічі була присутня молодь з Івано-Франківська, Стецеви, Тлумача, а також з місцевої Уторопської церкви. Розпочав конференцію молитвою та словами привітання керівник молоді церкви ХВЄ с. Уторопи диякон Руслан Захарук. Після того молодь загальним співом виконала декілька пісень.
Після пісень проповідували брати Омелян Грицяк, керівник молоді ЦХВЄ с. Стецева, та Іван Іванцюк, пастор церкви ХВЄ м. Тлумача. Пастор закликав молодь до проповіді Євангелія всіма можливими методами. Також проповідник звернув увагу на методи, якими можна зараз найефективніше донести Добру Звістку до людей.
Наприкінці зустрічі диякон Василь Попудник проповідував на тему «Бережи своє серце». Взявши за основу уривок із книги Приповісті Соломона 4:23: «Над усе, що лише стережеться, серце своє стережи, бо з нього походить життя».

 

Українська християнська поезія