Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

Благовісник у Фейсбуці



Другий випуск студентів факультету соціального служіння семінарії "Благодать і істина"

12.06.2010 відбулися урочистості з нагоди другого випуску студентів факультету соціального служіння при Київської Богословської Семінарії «Благодать і Істина». Дипломованими фахівцями стали 31 служитель з різних регіонів України. Зі словами привітання виступали викладачі семінарії, старші служителя церков України і Кореї. Випускники висловили велику подяку Богові, і всім викладачам і служителів, які молитовно підтримували їх протягом усього навчального процесу.

Випускники факультету отримали диплом Київської Богословської Семінарії «Благодать і Істина» (звання Християнський служитель за спеціальністю «Соціальне служіння»); сертифікат Державного департаменту України з питань виконання покарань за навчальним курсом у програмі «Правові та психологічні аспекти релігійного служіння в місцях позбавлення волі» (тюремний капелан); свідоцтво Національного Університету «Києво-Могилянська Академія» Школа соціальної роботи ім. В.І. Полтавця (за спеціальністю соціальний працівник).
Викладачі семінарії сподіваються, що, отримавши гідні знання, їхні випускники будуть робити все можливе для поширення Царства Божого. Адже дипломи такого рівня — це офіційне визнання нашою державою права служителів нести світло Євангелія скрізь, де його потребують люди: в'язниці, дитячі будинки, школи та інтернати, безперешкодно надавати соціальні послуги та душпастирської опіку незахищеним і до опущених верствам населення.

Сайт соціального служіння Церкви ХВЄ "Маханаїм"

 

Українська християнська поезія