Благовісник

Новини Церкви ХВЄ України

На Водохреща київські церкви провели водні хрещення

18-19.01.2015. На Водохреща у євангельських церквах традиційно проводять хрещення нових членів. Відтак тільки у церквах Києва та області на цьогорічні свята було охрещено кілька десятків віруючих.

18 січня у Домі молитви церкви «Філадельфія» свято Хрещення Господнього спільно відзначали аж три церкви: «Церква на Кар'єрній,44», «Філадельфія» і «Божий Мир». Водне хрещення отримали майже три десятки братів та сестер. Нових членів Тіла Господнього привітали пастори Микола Каленик, Анатолій Козачок та Юрій Кулакевич. Заключну проповідь виголосив старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко. Він підбадьорив хрещених братів і сестер, та закликав не зупинятися на досягнутому, завжди іти вперед у християнському житті та служінні Богові.

Того ж дня Хрещення урочисто святкували у київській церкві «Скинія» (старший пастор Рустам Фатуллаєв). У заповіт з Господом вступили 34 нових члени Тіла Господнього. Це віруючі, як київської громади, так і дочірніх церков «Скинії». Також до церкви приєдналися ще 12 вірян, які були з миром відпущені з різних євангельських зібрань.

19 січня під час ранкового служіння охрестили нових членів у київській церкві «Ковчег» (старший пастор Василь Хміль).

Також, уперше в стінах нового Молитовного дому цього дня провела Водне хрещення церква "Благодать", пастором якої служить Василь Кватерчук. Дім молитви, що зведено у с. Софіївська Борщагівка, під Києвом, посвятили зовсім недавно - 11 січня 2015 р.

Приємно, що більшість церков ХВЄ на Водохреща мали можливість поблагословити на нове життя у Христі своїх нових членів. Адже, якщо нові люди приходять у зібрання, це означає, що не дивлячись ні на що, Церква Господня росте і мужніє.