Благовісник

Новини Церкви ХВЄ України

У Рівному відбулася молодіжна обласна конференція

4 січня 2014 року в Рівному відбулася молодіжна обласна конференція ЦХВЄ.

В суботу біля 1200 делегатів наповнили приміщення церкви "Святої Трійці" в обласному центрі. Спікерами конференції стали керівник відділу освіти Церкви ХВЄ України Віктор Вознюк, керівник молоді ЦХВЄУ Богдан Левицький та євангеліст Василь Кравчук.

В першій частині зустрічі Віктор Володимирович прочитав семінар на тему "Особливості часу, в якому ми живемо", під час якого звернув увагу молоді на формування євангельського погляду на події, які зараз відбуваються навколо.

"Ми повинні відверто говорити про небезпеки нашого часу, - зауважив служитель, - та про розмиті кордони в духовній площині. В звичайному житті в багатьох речах суспільство визначило кордони, які прописані Конституцією. На приклад, існують кордони, які відділяють нас від смерті, і про них попереджають. Щоб фізично знищити велику кількість людей, потрібно тільки пересунути попереджувальну лінію. Так само лукавий переносить духовні кордони в сторону смерті – в питанні дружби зі світом, нечистого Інтернету, алкоголю та сучасної лібералізації".

Після обіду керівник відділу молоді ЦХВЄУ Богдан Левицький у своїй проповіді звернув увагу на те, що "молодим людям потрібно сповнюватися Духом Святим", а євангеліст Василь Кравчук звершив молитву за хрещення Духом Святим. В результаті благословенного служіння більше 30 молодих людей під час молитви отримали духовне хрещення.

Прес-служба відділу освіти ЦХВЄУ