Благовісник

Новини Церкви ХВЄ України

Конференція одкровень для жінок Києва


9.11.2013. У київській церкві «Скинія» відбулася міська жіноча конференція спікером якої був старший єпископ Михайло Паночко. Служіння розпочалося з молитви благословення, після якої співом служив дует «Форманта» та музичний гурт київської церкви «Божий мир».

Цього дня в Молитовному домі на вул. Каблукова,6, зібрався повен зал жінок. Під час проповіді на тему конференції «Роль жінки у світлі Божого Слова» старший єпископ висвітлив риси жіночого характеру через призму жіночих образів у Біблії. Якою повинна бути віруюча жінка, яка її роль у сім'ї? Як долати труднощі у побуті? Відповіді на ці та інші питання учасниці конференції отримували із Біблійних прикладів життя цариці Вашті (рус. Астинь), дочки сидонського царя Єзавелі, моавітянки Рут та інших.

«Сумнів народжує невір'я, а невір'я – непослух, з цього і починається життєва катастрофа. Саме така послідовність руйнування сімейного благополуччя», - зазначив Михайло Паночко. Характеристики мудрої жінки він розглянув на прикладі книги Приповістей 31:1-10.

Прості і знайомі багатьом вірші Писання цього дня відкрилися учасницям конференції по-новому. Багато з них ділилися, що отримали для себе дуже важливі одкровення.

Між першою та другою частиною служіння була невеличка перерва під час якої бандурист Анатолій Коренівський прославив Господа чудовими псалмами. Потім сестри мали змогу отримати відповіді на запитання, що виникли впродовж конференції. Озвучили потреби в яких молитовно підтримували одна одну.

Наприкінці зібрання всі присутні мали змогу обговорити почуте за чашкою гарячого чаю та бутербродами.