Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

На Прикарпатті відбувся музичний фестиваль «Джерело»

14.08.2011. У с. Корости Косівського району що на Івано-Франківщині музичний фестиваль християнської пісні зібрав понад тисячу слухачів.

Ініціатором проведення заходу, який відбувся за сприяння об’єднання церков ХВЄ Івано-Франківщини, став християнський співак, учасник гурту «Джерело» Василь Грималюк. В організації йому допомагали пастори церков ХВЄ смт. Берегомет М.Стринада та м. Солотвино В.Хром’як.

Відкриваючи фестиваль, старший пресвітер церков ХВЄ Івано-Франківської області Юрій Веремій привітав присутніх та виголосив проповідь про те, що всі люди повинні славити Бога щирим серцем, так як це робив цар Давид. Також учасників фестивалю привітали представники місцевої влади — сільський голова Коростів Р. Яремійчук та депутат Косівської районної ради В. Дем’янюк

Більше тисячі жителів та гостей гірського села мали можливість слухати пісні та музику у виконанні таких виконавців та колективів: духового оркестру (м. Горохів, Волинська обл.), гуртів «Пілігрим» (м. Чернівці), «Благовісник» (м. Тернопіль), «Вибирай сьогодні» (м. Івано-Франківськ), «Джерело» (м. Івано-Франківськ), виконавців Вячеслава Хром’яка (м. Солотвино, Закарпатська обл.), Клаудіо Сімйона (Румунія), Володимира Бардецького (м. Івано-Франківськ), жіночого дуету (м. Коломия).

Доктор економіки професор Каліфорнійського університету Роман Шеремета свідкував про те, як Бог змінив його життя. Керівник відділу освіти Церкви ХВЄ України пастор Віктор Вознюк заохотив учасників фестивалю читати Слово Боже, а 2011 рік, який визнано в Україні роком Пересопницького Євангелія, якраз і підходить для такого починання.

Прес-служба ЦХВЄ Івано-Франківської області

Фото Тараса Яковина

Українська християнська поезія