Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Київський біблійний інститут зібрав своїх випускників на конференцію

6-7.04.2011. У Києві відбулася 5 конференція випускників Київського біблійного інституту, одного з ключових навчальних закладів Церкви християн віри євангельської України. Мета конференції — не тільки зустріч та спілкування однокурсників, які не бачилися багато років, але оновлення бачення, мотивації та презентація інструментів для більш ефективного служіння. Тому й девіз конференції був відповідним: «Зміцнюйтеся Господом та могутністю сили Його».

Учасниками конференції, окрім випускників стаціонару, яких вже 421 чоловік, були викладачі попередніх років, адміністрація і співробітники КБІ, члени Ради директорів, представники партнерських організацій, перший ректор КБІ С.В. Озеруга та перший академічний декан К. Тайлер.

Аналіз служіння випускників показав, що більше 15% з них служать пасторами і дияконами в помісних церквах, більше 8% — місіонери і благовісники, 4% залучені в молодіжному служінні, 7% — в дитячому, 7% — в музичному. Географія служіння випускників включає не тільки Україні, але й Росію, США, Канаду, Німеччину, Польщу, Білорусь та інші країни.

«Ми щиро раді, що конференція допомогла нам побачити нові виклики та нові можливості для служіння. Звичайно, раді, що побачили друзів, адже деякі не бачились більше 10 років — сказав Юрій Кулакевич, голова оргкомітету Конференції, випускник КБІ 1997 року.

У програмі конференції — семінари «Як бути ефективним служителем у сучасних умовах» старшого єпископа ЦХВЄУ М. Паночка, «Ключова роль українців у проповіді Євангелія недосягнутих народностей» Раулі Лехтонен (Швеція), дискусія «Досвід випускників: шлях до вдосконалення КБІ».

«Наступну конференцію випускників ми плануємо провести через 2 роки, коли будемо святкувати 20-річчя КБІ. Ми вже розпочинаємо підготовку до цієї урочистості» — повідомив на закінчення конференції новообраний голова оргкомітету Конференції випускників В.Г.Гуцало.

Українська християнська поезія