Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

У Тернополі відбулася обласна конференція служителів церков ХВЄ

22.01.2011. У домі молитви Першої церкви ХВЄ м. Тернополя відбулася пастирська звітна конференція служителів церков ХВЄ Тернопільської області. Що зроблено на Божій ниві у минулому році, що упущено, про успіхи і невдачі, плани на 2011 рік говорилося на цьому зібранні служителів. На конференції були присутні гості: перший заступник старшого єпископа ЦХВЄУ Микола Синюк, який був ведучим конференції; Юрій Веремій, старший пастор Івано-Франківського об’єднання церков ХВЄ, заступник старшого єпископа ЦХВЄУ по Західному регіоні; Олег Карпюк, редактор газети «Вірую», заступник редактора газети «За євангельську віру».

На зібрання прозвучали не лише звіти, брати ділилися настановами для служителів у проповідях, відповідали на запитання, обговорювали проблемні питання, вітали служителів-ювілярів.

Завершив конференцію проповіддю Микола Синюк. Він говорив про те, як служителям потрібно перебувати у тісному єднанні з Господом, адже кожен, хто поєднується з Богом, стає з Ним одного духа. Для того, щоб запалав Божий вогонь, необхідно, щоб в першу чергу служителі горіли, ревно шукаючи Господа. Потрібно також докладати зусиль для пошуку правильних, мудрих виходів у вирішенні складних ситуацій, яких, на жаль, багато у церковній практиці. Проповідник нагадав присутнім біблійну пораду: «Наблизьтесь до Бога, то й Бог наблизиться до вас» (Якова 4:8).

Закінчуючи конференцію, присутні гаряче помолилися за потреби служителів, благословили відповідальних за відділи братів і сестер.

Олена Бойчук

Джерело: сайт тернопільської церкви ХВЄ "Квітова,19"

Українська християнська поезія