Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ

У Луцьку пройшов різдвяний благодійний марафон
«Бог багатий милосердям»

12.01.2011. У Луцьку пройшов традиційний різдвяний благодійний марафон під назвою «Бог багатий милосердям», організаторами якого стали Волинська рада церков, Волинська обласна облдержадміністрація та Волинська державна телерадіокомпанія. Вже багато років до цього заходу долучається і Волинське обласне об’єднання церков ХВЄ.

Центральною подією марафону став благодійний концерт усіх церков і конфесій краю в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т. Шевченка. Усі конфесії, що входять до Волинської ради церков, мали визначений час для виступів, які складалися з привітань керівників обласних об’єднань церков, музично-співочих композицій, декламації та сценок. Концерт транслювався у прямому ефірі обласного телебачення. Охочі мали можливість переказати свої пожертвування на розрахунковий рахунок благодійного телемарафону, а також покласти кошти у спеціальні скриньки, що стояли у драмтеатрі. Подібні скриньки за декілька тижнів до марафону були розташовані у найбільших супермаркетах Луцька.

Всі кошти, що будуть зібрані під час марафону, будуть спрямовані на допомогу дітям-сиротам, одиноким престарілим, інвалідам та іншим малозабезпеченим людям області.


На виході бажаючі мали можливість зробити фінансову пожертву.


Привітальне слово єпископа Степана Веремчука


Співає хор церкви с. Седлище


Проповідує пастор церкви с. Седлище Петро Карпович


Старший пресвітер Волинського об’єднання церков ХВЄ Михайло Близнюк

Фото Віктора Мокійчука

Українська християнська поезія