Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Група молоді із Сакраменто (США) провела місіонерський тиждень на Прикарпатті

3-9.01.2011. Молоді християни з церкви «Віфанія» (м. Сакраменто, США) протягом тижня проповідували Євангеліє жителям Івано-Франківщини. Група відвідала Івано-Франківську церкву ХВЄ, церкви ХВЄ м. Долини та м. Тлумача.

В понеділок, 3 січня, гості прийняли участь у молодіжному служінні церкви Івано-Франківська.
4 січня у селах Липівка та Камінне роздавали людям Євангелії та газети «Вірую», відвідували місцевих жителів та надавали фізичну допомогу тим, хто в цьому мав потребу. Після обіду молодь відвідала центр опіки дитини «Рідна Оселя» в Тлумачі.

Наступного дня молоді християни мали поїздку в с. Раків, де роздавали Євангелії, відвідавши майже усі оселі, а після обіду представили новорічну програму для дітей в місцевому будинку культури. Ввечері цього ж дня відбулася євангелізаційна зустріч для молоді.

В п’ятницю 7 січня місіонерська група відвідала місто Долину, де зустрілася з дітьми-сиротами у місцевому сиротинці. Ввечері гості прийняли участь у святковому богослужіння в місцевій новоутвореній церкві.
В суботу, 8 січні, гості зі США провели служіння в церкві ХВЄ м. Тлумача, а після обіду прийняли участь у євангелізаційній зустрічі з мешканцями Тлумача, яка пройшла в Народному домі.

В неділю 9 січня група місіонерів прийняла активну участь у богослужінні центральної церкви ХВЄ м. Івано-Франківська.

Джерело: сайт обласного об`єднання церков ХВЄ Івано-Франківської області

Українська християнська поезія