Благовісник

Новини Церкви ХВЄ України

Полтавщина запрошує місіонерів

1.12.2012. У місті Лубни Полтавської області відбулася зустріч заступника старшого єпископа ЦХВЄУ, директора найбільшої української місії "Голос надаї" Миколи Синюка з місіонерами та служителями церков ХВЄ Полтавщини.

Микола Петрович висловив щире здивування, що зал був вщерть заповнений гостями семінару. Це не дивно, бо в останні роки Полтавщина духовно пробуджується завдяки зусиллям працівників, які приїжджають сюди для праці на євангельській Божій ниві.

Микола Синюк звернувся до присутніх з духовною лекцією на тему «Ковчег Завіту», пояснивши місіонерам про п'ять практичних уроків з цієї світині Ізраїлю, які будуть корисні і сучасним служителям церкви. Зокрема, як саме чинив цар Давид, муж по серцю Божому, в тій чи іншій ситуації і що саме можуть взяти собі за науку сучасні християни з дій Давида. Свою проповідь Микола Петрович підкріплював прикладами з багатого досвіду своєї праці на ниві Божій. «Успіх нашої праці буде лише тоді, коли центром усього нашого життя постійно буде Ісус Христос, і на початку праці і особливо – в її кінці!» – такий висновок зробив на закінчення доповідач. Потім Микола Петрович дав докладні відповіді на численні запитання місіонерів.

Щиро запрошуємо Божих працівників на Полтавщину! Зокрема церква м. Миргород шукає місіонера чи сім'ю для праці і постійного проживання в селі Великі Сорочинці, де щороку проходить Всеукраїнський «Сорочинський Ярмарок». Допомогу в проведенні євангелізаційних заходів, облаштуванню з житлом, подальшу підтримку гарантуємо. За довідками звертатися до пастора церкви, тел.: 050-62-73-253.

Джерело: сайт Полтавського об`єднання церков ХВЄ