Благовісник

Новини Церкви ХВЄ України

У Генічевську пройшла робоча зустріч працівників відділу освіти Церкви ХВЄ України

6-8.06.2012. В м. Генічеськ Херсонської області, у приміщенні готелю «Вілла Вікторія», пройшла робоча зустріч працівників відділу освіти ЦХВЄУ та їхніх сімей.

Спеціальним гостем заходу став пастор Сергій Вінковський з дружиною Оленою.

На урочистому відкритті зустрічі керівник відділу освіти ЦХВЄУ Віктор Вознюк привітав співпрацівників, прочитавши уривок із книги пророка Малахії 2:7, та вручив пам’ятні подарунки – примірники книги Л. Якобчука «Сто відповідей на сто запитань» – працівникам відділу освіти Віктору Котяшу та Сергію Губені з нагоди здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр», а пастор з Канади Віктор Мельничук звершив молитву благословення.

Гість зустрічі пастор Сергій Вінковський порівняв відкриття про Воскресіння Христа в устах християнина з 3D-виміром в історії телебачення, а єпископ ЦХВЄ Херсонщини Олександр Бабінчук зауважив, що охорона від єресей –одна з основних функцій відділу освіти. «Ми тут зібрані для того, щоб отримати від Бога те, що стане відповіддю для інших», – резюмував служитель.

Після загальної молитви освітяни обговорили впровадження програми «Засади віровчення ЦХВЄУ» в областях.

Наступні два дні були присвячені семінару Сергія Вінковського «Служіння сім’ї: хто повинен служити?», праці над наступним проектом відділу освіти – підручником «Богослужбова практика Церкви ХВЄ України. Посібник для служителя» та спільному відпочинку.