Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

«Велика родина» об’єднала молодь Дніпропетровщини

21.08.2011. Відкриття ІІІ Обласного християнського молодіжного фестивалю «Велика родина» відбулося на базі табору «Комунарець», що в с. Могильов Царичанського району. «А народ, що знає свого Бога, зміцніє та діятиме» (Дан. 11:32), — саме під таким гаслом проходитиме молодіжна зустріч. Девіз співпадає з метою — зміцнити молодь Словом Божим та надихнути до служіння в ім’я Господа Ісуса Христа.

Вечірнє зібрання розпочалося із молитви та співу молодіжної групи церкви «Скеля спасіння». Марія Мокієнко виконала пісню «Небо-глаза».

З відкриттям табору молодь привітав Олександр Мокієнко, пастор церкви «Хліб життя»: «Віддаліться від суєти, пориньте у стосунки з Богом. Нехай цей час стане ефективним для дії Божого Духа».
Привітали молодь і служителі Павло Кулаковський та Павло Дєгтярь, закликаючи молодь впродовж цих трьох днів якомога більше зблизитися з Богом.

У своєму вітальному слові старший пресвітер об’єднання церков ХВЄ Дніпропетровської області єпископ Михайло Мокієнко ще раз нагадав молоді про велике доручення Ісуса Христа. «Перед великим дорученням завжди стоять великі виклики», — зазначив єпископ. — Молодь, ви активно впливаєте на суспільство, а тому моє бажання — передати вам Слово Боже. Зміцняйтеся у Божій благодаті». Михайло Михайлович закликав молодь поважати старше покоління, яке вистояло у випробуваннях і передало естафету віри для сучасного покоління. Також він нагадав наскільки важливо шанувати своїх батьків. «Готуючись до проповіді, я відчув, що саме на це необхідно звернути увагу молоді, — відмітив служитель. — Знайдіть час після табору, щоб поговорити з батьками, скажіть їм, що ви їх любите і цінуєте. Дякуйте Богу за ваших батьків!».

По закінченню служіння була звершена молитва благословення за усіх учасників форуму.

Джерело: сайт об’єднання церков ХВЄ Дніпропетровської області

Українська християнська поезія