Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Михайло Паночко відвідав церкви Хмельниччини

23-24.07.2011. Старший єпископ ЦХВЄУ М.С. Паночко з робочим візитом відвідав церкви хмельницького об’єднання ЦХВЄ.

В суботу, 23 липня, у селі Микулинці разом з місцевими служителями і єпископом обласного об’єднання Ростиславом Мурахом старший єпископ взяв участь у євангелізаційному служінні, організованому в рамках заходів, присвячених святкуванню 450-річчя Пересопницького Євангелія на виконання відповідних указів Президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів. Напередодні всім жителям Микулинців були роздані запрошення на євангелізаційне служіння та перегляд фільму «Ісус». Особливо приємним, за словами Михайла Паночка, було те, що серед людей, які відвідали євангелізаційне богослужіння, були переважно молодь та діти.

24 липня М.С. Паночко відвідав церкву ХВЄ м. Волочиськ, служіння пастора в якій несе Богдан Левицький. Там було проведено служіння молитовного характеру, звершені молитви за уздоровлення та інші потреби.

Після обіду М.С. Паночко, разом з Р.М. Мурахом та Б.П. Левицьким відвідали церкву с. Михиринці Теофіпольського району. Ввечері було проведене богослужіння в райцентрі Теофіполь у новоутвореній церкві. Ці богослужіння відвідали не лише місцеві віруючі, а й християни з оточуючих населених пунктів. Старший єпископ взяв участь у богослужіннях, дав інформацію про життя братства, та звершив молитву за особисті потреби.

Джерело: сайт Церкви ХВЄУ

Українська християнська поезія