Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Джордж Давидюк відвідав Прикарпаття

11-17.07.2011. Відомий християнський співак з української діаспори в США Джордж Давидюк відвідав Прикарпаття. З 11 по 17 липня він разом зі своєю командою провів концерти в Долині, Бурштині, Коломиї, Надвірній, Бережанах та Івано-Франківську. Фінальним акордом цього співочого туру став євангелізаційний концерт в Івано-Франківському міському парку відпочинку ім. Т. Шевченка. Попри похмуру погоду захід відвідали біля 400 мешканців та гостей обласного центру.

Вечір проходив у стилі спілкування. Джордж Давидюк чергував пісні з цікавими історіями про своє дитинство і батьків, про служіння, збереження української мови та культури в його американській родині та багато іншого. На закінчення вечора Джордж поділився проповіддю під назвою «Звільнення від гріха», в основу якої лягла біблійна історія про зустріч Ісуса з біснуватим чоловіком. «Гріх занечищує розум і душу, робить невільниками диявола, – сказав Джордж Давидюк. — Біснуватий був нечистим і нестриманим чоловіком, що нищив самого себе. Такими є грішні люди в духовному світі, хоча вони й не усвідомлюють цього». Біблія говорить, що біснуватий був побожним, адже він вклонився Ісусу, незважаючи на легіон демонів, що наповняли його душу. Так само і люди, що живуть в гріху, можуть виконувати певні релігійні традиції, залишаючись рабами гріха. І тільки Ісус має силу дати людині звільнення.

Гість закликав всіх до молитви. І біля десяти людей підняли руки на знак того, що визнають себе грішними перед Богом і хочуть отримати звільнення від гріха через молитву покаяння.

Марічка Галюк

Джерело: сайт Церкви ХВЄУ

Фото Уляни Пікуляк

Українська християнська поезія