Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

У Полтаві відбулася зустріч християн-підприємців

7.05.2011. У Полтаві у церкві «Нове життя» відбулася зустріч християн-підприємців. На ній були присутні делегати з Сумської, Дніпропетровської, Полтавської та Київської областей.

З вітальним словом до присутніх звернувся завідувач відділом християн-підприємців Церкви ХВЄУ Сергій Вінковський. Він коротко розповів про роботу відділу, його історію та плани на майбутнє. Кожен з присутніх мав можливість розповісти про себе, свою діяльність і про те, як Бог допомагає їм в роботі. На зустрічі звучали свідчення, в яких обставини та їх вирішення не назвеш інакше, як чудо Боже.

У проповіді на тему «Бізнес як благословення» київський пастор і підприємець Олександр Кушнерук на біблійних прикладах показав, що бізнес для християнина може бути не тягарем, непотрібним баластом в його життя, а благословенням від Господа для сім’ї та церкви.

Ігор Бойко, підприємець з Києва, ділився враженнями від спілкування з християнами-підприємцями, які відбувалися на всеукраїнському рівні. Андрій Гапонов з Дніпропетровська говорив про те, як важливо використовувати у своїй роботі ліцензійне програмне забезпечення.

На закінчення зустрічі пастор Сергій Вінковський проповідував на тему «Уроки підприємця Неємії»

Джерело: сайт «6 дней»

Українська християнська поезія