Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Перша зустріч молодіжних регентів Києва намітила цілі та перспективи хорового співу

26.03.2011. У київській церкві ХВЄ, що по вул. Кар'єрна, 44, відбулася перша зустріч регентів молодіжних груп і хорів, присвячена створенню Об’єднаного київського молодіжного хору.

Під час зустрічі були обговорені основні організаційні питання, цілі і завдання, які ставляться перед хором. Було прийнято рішення докласти всіх зусиль для того, щоб хор міг взяти участь вже в найближчому великодньому богослужінні. Також була обговорена можливість хору в Всеукраїнському з’їзді молоді в м. Малині у складі Всеукраїнського об’єднаного молодіжного хору.

«Я бачу основною метою цього хору — об’єднання молоді всіх київських церков», — поділилася своїм баченням Ірина, старший регент об’єднаного хору.

«Будь-який масштабний проект завжди кидає нам виклик. Цей шлях не буде легким, але результат того вартий! Я вірю, що в результаті цієї роботи ми зможемо не тільки успішно послужити Богу на конференціях і зїздних богослужіннях, а й донести звістку Євангеліє до багатьох українських міст і сіл. Будемо молитися, щоб Бог благословив і влаштував всю підготовку до цього служіння; дарував нам успіх у цьому підприємстві і єдність у Дусі Святому», — сказав Євген, регент церкви «Божий Мир».

На першому етапі в Об’єднаний київський молодіжний хор буде входити молодь з трьох київських церков - церкви по вул. Кар'єрна, «Божий Мир» і «Ковчег», однак у найближчому майбутньому планується максимально розширити коло залученої до проекту молоді.

Джерело: сайт церкви "Божий мир"

Українська християнська поезія