Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

В Івано-Франківську відбувся вечір християнської музики та співу

20.03.2011. У приміщенні церкви ХВЄ м. Івано-Франківська відбувся вечір християнської музики та співу «Акорди неба».

Розпочав зустріч єпископ Юрій Веремій. Він привітав присутніх та звершив молитву благословення. Ведучий вечора Богдан Галюк заохотив всіх учасників та гостей завжди віддавати славу Господу: «Ми народженні і спасенні для Божої слави: подякою ми визнаємо Божу доброту, хвалою визнаємо Божу велич, а поклонінням — Його святість».

Після вітальної частини Богдан представив учасників музичного вечора, серед яких: молодіжна група з церкви ХВЄ м. Івано-Франківська, християнська виконавиця з Івано-Франківська Ірина Скіцко, сестри Надія Балагутрак і Юлія Тріщук, чоловіча група з обласного центру, кларнетист Андрій Фундюр, християнська виконавиця з Бурштина Лідія Харун, брати Назарій Галюк і Олександр Кучма, група «Вибирай сьогодні» з Івано-Франківська, дует Марічки Галюк та Назарія Галюк, гість з Коломиї Наталія Пентюхова,
молодіжна група із церкви ХВЄ м. Коломиї, соліст групи «Вибирай сьогодні» Андрій Попов та молодіжна група місцевої церкви.

Заключне слово першого вечора християнської музики та співу «Акорди неба» виголосив єпископ Юрій Веремій. «Декілька десятиліть тому ми співали інші пісні — пісні гоніння, — сказав служитель. — Зараз настала свобода, немає гонінь, і я запитував себе: «Невже ж Дух Святий перестав працювати сьогодні, невже ж за свободи Він не працює?» І відповідь тут очевидна. Звичайно, що Його праця, Його натхнення продовжуються. Саме Він дає нові слова, нові мелодії, щоб прославляти Господа Бога».

Джерело: сайт Івано-Франківського об’єднання церков ХВЄ

Українська християнська поезія