Благовісник

Новини Церкви ХВЄ України

У Луцьку пройшла розширена рада місії «Голос надії»

25.03.2014. У центральному офісі місії «Голос надії» в Луцьку пройшла розширена рада, яку представляють відповідальні за працю місії в регіонах та керівники відділів. Обговорювалися питання діяльності місії в сучасних умовах та перспективи на майбутнє.

На сьогодні в місії нараховується 405 працівників, які працюють у Росії, Україні, Болгарії та Польщі. Відповідальні за регіони дали коротку інформацію про стан справ безпосередньо на місцях роботи місіонерів, їхні здобутки та проблеми. Політична ситуація в Україні та Росії вплинула і на їхню діяльність. Тому одним із головних питань на зустрічі було обговорення форм та методів подальшої праці та особистої безпеки місіонерів. Особливо гостра ситуація в Криму, де також є працівники місії. Відповідальний за регіон Петро Рижко розповів про те, які настрої серед місцевого населення, в церквах. Найближчим часом плануються зустрічі місіонерів для вирішення проблем, які виникли в результаті політичних подій на півострові.

Окрім обговорення поточних питань діяльності місії було підняте питання проведення звітно-виборчої конференції. Вона відбудеться 23-25 липня в Олександрії поблизу Рівного.